Hootsuite - de ideale social media manager
Wil je effectief aan de slag met social media, dan is een Social Media Management Dashboard is ware must! Hiermee beheer je in één tool meerdere accounts, als Twitter, Facebook of LinkedIn. Mijn advies: gebruik Hootsuite.

Hootsuite geeft overzichtelijk alle statusupdates uit sociale netwerken weer en maakt het eenvoudig om zelf updates te plaatsen met de optie om het bericht gelijktijdig naar meerdere netwerken te sturen.

Met de functie 'schedule messages' kun je berichten inplannen op verschillende tijden die weer verspreid worden via geselecteerde social mediakanalen. Bij de berichtenfunctie is een ingebouwde link shortner en tracker waarvan je gebruik kunt maken. Ook een locatie toevoegen aan de berichten is eenvoudig gedaan.

Hootsuite is er o.a. voor PC, Mac en Android. Dus ook op je smartphone is deze fijne tool te gebruiken! Check Hootsuite voor meer info en download nu: de BASIS-versie is gratis t/m 5 sociale profielen. Tegen een geringe prijs is er ook een PRO-versie met oa. onbeperkt aantal sociale profielen en analyse tools.
MailStore Home 8 - veilige backup van al je email
Het zal je maar gebeuren: door een servercrash of accounthack ben je van het één op het andere moment je complete mail kwijt...

Dan is het fijn om een backup (mits recentelijk geüpdate natuurlijk...) achter de hand te hebben. En juist op dit punt is het programma MailStore Home je ideale partner! Het programma biedt al jaren een betrouwbare manier om een archief op je thuiscomputer te maken van je emails, of je nu Gmail, Outlook, Hotmail (Outlook.com) of Thunderbird gebruikt.

Met dit Nederlandstalige programma kan je een installatie op je harde schijf of een draagbare versie op een usb-stick aanmaken.

Een super groot voordeel: MailStore Home houdt de mappenstructuur intact die je aanhoudt voor je webmail of desktopprogramma en het is daarnaast mogelijk om meerdere accounts tegelijk te archiveren.

MailStore Home brengt alle gearchiveerde accounts samen in één venster en biedt een krachtige universele zoekfunctie die alle accounts doorgraaft. Je kunt wildcards gebruiken en er voor kiezen om alleen specifieke mailaccounts te doorzoeken.

Naast backup is het ook mogelijk om een snel herstel uit te voeren middels een migratie en dan bijvoorbeeld de archieven direct naar een nieuw account te uploaden.

Kortom, een absolute must dit programma voor een veilig beheer van je email! Check MailStore voor meer info en download nu: de HOME-versie is gratis. Ook zijn er een SERVER-editie en CLOUD-editie verkrijgbaar.

Silverstone Studio Homepagehome Silverstone Studio Dienstendiensten Silverstone Studio Portfolioportfolio Silverstone Studio Contactcontact Silverstone Studio Blaettler?Blaettler? Silverstone Studio Twittertweet me


© 2008- Silverstone Studio  |  privacy disclaimer  |  algemene voorwaarden  |  all rights reserved

scroll to top