Energiek bouwen aan een inspirerende toekomst

hans blaettler silverstone studio#fridaybikeday, #nixelectrix, #goedemorgen, #koffie, #inspiratie, #familytime, #fun en #grooves zijn de hashtags die mij typeren. Met frisse voor- of tegenwind op de e-scooter/fiets naar het werk, met enorm veel plezier inspiratie bieden aan mede-ondernemers, met ongelofelijke energie samenwerkingsprojecten succesvol oppakken, positieve levenslessen delen met de kinderen of herinneringen bouwen met het gezin en de ‘grooves’ opzoeken met de band. Ik ben niet snel te stoppen. Altijd ‘en route’ om samen met anderen, klanten, partners en familie het mooiste uit werk en leven te halen.

Mijn reis om te komen waar ik nu ben lees je terug in mijn blogs en natuurlijk op mijn Linkedin.

Partners

Silverstone Studio werkt graag samen met:

Netwerken

Netwerken waar je mee èn op kunt bouwen:

Silverstone Customer Family

Samen is samen: dan delen we, volgen we en helpen we elkaar daar waar nodig. En dus geniet je van meer als je éénmaal in de familie zit! Onder andere met een online overzicht van je facturen via MoneyMonk, hèt online boekhoudprogramma waar wij op bouwen en vertrouwen.

Regelmatig ontvang je tevens de Silverstone Customer Family nieuwsbrief met toffe tips, ontwikkelingen en nieuws. Ben je nog niet aangemeld of wil je de nieuwsbrief liever niet ontvangem, vul dan hieronder je gegevens in:

Gaan we vandaag fietsen? #nixelektrix

Partly Cloudy

15.33°C

Groningen

Partly Cloudy
Luchtvochtigheid: 0.64%
Wind: SSE @ 13.76 M/S
Zondag
SP_WEATHER_হাল্কা_বৃষ্টি_সকাল_এর_সময়ে
14°C / 17.56°C
Maandag
SP_WEATHER_হাল্কা_বৃষ্টি_রাতারাতি_এর_সময়ে
13.38°C / 20.72°C