Energiek bouwen aan een inspirerende toekomst

hans blaettler silverstone studio#fridaybikeday, #nixelectrix, #goedemorgen, #koffie, #inspiratie, #familytime, #fun en #grooves zijn de hashtags die mij typeren. Met frisse voor- of tegenwind op de e-scooter/fiets naar het werk, met enorm veel plezier inspiratie bieden aan mede-ondernemers, met ongelofelijke energie samenwerkingsprojecten succesvol oppakken, positieve levenslessen delen met de kinderen of herinneringen bouwen met het gezin en de ‘grooves’ opzoeken met de band. Ik ben niet snel te stoppen. Altijd ‘en route’ om samen met anderen, klanten, partners en familie het mooiste uit werk en leven te halen.

Mijn reis om te komen waar ik nu ben lees je terug in mijn blogs en natuurlijk op mijn Linkedin.

Visie

Als full service bureau willen we graag met jou bouwen aan een leuke, langdurige en vooral effectieve relatie. Om dit te kunnen realiseren hebben we onze diensten en processen zo op elkaar afgestemd, dat jij hier de vruchten van kunt plukken. Daarbij gaan we uitdagingen niet uit de weg en proberen we tegelijkertijd te voorkomen dat het wiel opnieuw moet worden uitgevonden. Met de blik op vooruit gaan we graag met jou op ontdekkingstocht!

Partners

Silverstone Studio werkt graag samen met:

Netwerken

Netwerken waar je mee èn op kunt bouwen:

Silverstone Customer Family

Samen is samen: dan delen we, volgen we en helpen we elkaar daar waar nodig. En dus geniet je van meer als je éénmaal in de familie zit! Onder andere met een online overzicht van je facturen via MoneyMonk, hèt online boekhoudprogramma waar wij op bouwen en vertrouwen. Regelmatig ontvang je tevens de Silverstone Customer Family nieuwsbrief met toffe tips, ontwikkelingen en nieuws.

Zelf een balletje trappen zijn we wellicht een beetje verleerd maar voetbal blijft een magisch spel. Daarom zijn we trotse sponsor van v.v. Gorecht:

silverstonestudio sponsor van vvgorecht

Gaan we vandaag fietsen? #nixelektrix

Bewolkt

12.29°C

Groningen

Bewolkt
Luchtvochtigheid: 0.86%
Wind: SW @ 13.63 M/S
Woensdag
SP_WEATHER_সারাদিন_তমসাচ্ছন্ন
11°C / 15.11°C
Donderdag
SP_WEATHER_সারাদিন_পরিষ্কার
8.32°C / 16.12°C

Silverstone Studio | algemene voorwaarden | privacy statement NL / EN | disclaimer | auteursrecht en gebruiksrecht

 

Silverstone Studio is niet verbonden aan en is geen onderdeel van het Joomla!® Project of Open Source Matters.
De naam Joomla! wordt gebruikt met toestemming van Open Source Matters, de licentiehouder in de VS en andere landen.

Alle genoemde prijzen zijn in € (euro) netto exclusief 21% btw

Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!