SSL als standaard

SSL als standaard

Als iets sneller, veiliger en betrouwbaarder is èn het je ook nog eens een hogere ranking van Google bezorgt, waarom is dat dan niet gewoon standaard aanwezig?!

Precies! En daarom gaan we in dit jaar het hostingpakket nóg mooier maken door er standaard een SSL-beveiligingscertificaat aan toe te voegen. Het STONE+ pakket verdwijnt en ervoor in de plaats komt het STONE++ pakket:

  • hosting zoals je gewend bent (1GB data, 10GB dataverkeer)
  • STONE-SSL-basis beveiligingscertificaat (Trust level 2)

Daarbij moet wel opgemerkt worden dat het puur gaat om een beveiligde verbinding (https) tussen jouw website en de browser van de bezoeker. Geen enkele controle op domeineigenaarschap wordt gedaan of informatie over bedrijfsgegevens is zichtbaar... Wil je wèl dat de bezoeker deze informatie kan zien, dan zijn nog steeds de uitgebreidere certificaten beschikbaar: bekijk voor meer info deze pagina.

Praktisch gezien gaan we dit jaar de huidige pakketten vervangen als ze aan verlenging toe zijn. Hier merk je helemaal niets van behalve dat dan jouw website daarna via het https-protocol (en het vertrouwde groene slotje) zichtbaar zal zijn.

Uiteraard ontvang je tijdig hierover een bericht via de mail. Heb je nu al vragen, neem dan contact op.

Een veilige verbinding, vanaf nu gewoon standaard!

Tags: ,